Heb jij nog vragen of wil je dat we eens langskomen voor gratis advies? Wees dan niet verlegen en geef ons een seintje.

Bryan: 0483/66 83 72
info@new-chapter.be

Grote-Tiendewijk 19
9968 Bassevelde (Assenede)
België

New-chapter: Uw ervaren schrijnwerker in Oost-Vlaanderen. wij werken voornamelijk in de buurt van Assenede, Wachtebeke, Moerbeke, Lokeren, Sint-Niklaas, Hamme, Zele, Berlare, …

Maak meteen een afspraak →

Maak meteen een afspraak via onze online kalender voor directe toegang tot onze experts. Hiermee vermijd je wachttijden en plan je jouw dag slimmer. De reservering is eenvoudig en snel. Wacht niet langer; klik op de kalender, kies een geschikt tijdstip en begin je reis naar persoonlijke groei en welzijn met een goed geplande afspraak. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Ontdek waarom klanten fan zijn

Read More
Wij hebben onlangs een nieuwe woning gekocht waar we een nieuwe keuken in wouden plaatsen. Na verschillende bedrijven te contacteren zijn we via via bij New Chapter terecht gekomen. Wij waren op zoek naar een bedrijf met goede service. Dit bedrijf heeft alles overtroffen! Neemt oprecht tijd voor ons, zij hebben onze droomkeuken tot in detail uitgewerkt! Wij kunnen deze firma alleen maar aanraden! Tof team, levert mooi werk en kwaliteit staat bij hen op nummer 1! Wij wensen jullie nog heel veel succes! Bij een volgend werk nemen we zeker en vast opnieuw contact op!

Jade Vandenbroeck
Januari 2023
Read More
Wij hebben een aanvraag gedaan via de website voor een dressing. De dag nadien werd er telefonisch contact opgenomen. Diezelfde week zijn ze nog langs geweest, de opmetingen komen doen en hebben ze ons uiterst goed advies gegeven. Van daar uit hebben ze een ontwerp gemaakt en deze bij ons uitgebreid gepresenteerd. We hebben in het verleden al firmas gehad met loze beloftes. Deze firma is heel eerlijk van te voren en zullen niet beloven wat ze niet kunnen nakomen. Hadden we deze firma maar eerder ontdekt! Alles is heel vlot verlopen, van het opmeten tot het plaatsen. Bedankt!!

Lissa guns
Februari 2023
Read More
We waren al een tijdje op zoek naar een firma die gevelbekleding doet. Zo kwamen we terecht op de website van New Chapter. Door de verfrissende en professionele look van hun site, besloten we contact op te nemen. bryan en Pieter-Jan zijn samen ons project komen bespreken, opmeten en hebben ons bijgestaan in de keuze van de materialen en kleuren. We waren onmiddellijk overtuigd door hun transparante uitleg en vakkennis. Zowel de communicatie als hun preciesiewerken verliepen van begin tot einde erg vlot. Deze firma is een echte aanrader als je een fijn team wil met een open communicatie die professioneel en prachtig werk levert!

Marianne Schuddinck
Januari 2023
Previous
Next