Tuininrichtingen van groot tot klein.

Laat je tuinhuis, carport of poolhouse plaatsen aan de juiste prijs kwaliteit. De plaatsingen van New Chapter doorstaan weer en wind.

new chapter - Schrijnwerkers voor uw project

Je auto verdient ook een veilige thuis

Een carport op maat is de perfecte oplossing voor het beschermen van uw auto tegen de elementen. Houten carports zijn een mooie toevoeging aan elk huis en kunnen worden afgestemd op de stijl van uw huis ze zijn bovendien duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Een houten carport zorgt voor een veilige en droge parkeerplek voor uw auto tegen de grillen van de natuur.

Sfeer en gezelligheid in de tuin

Een tuinhuis of poolhouse creëert extra ruimte in de tuin. Je kan er alles in kwijt van materiaal voor hobby’s, je technische ruimte van een zwembad of zelfs een extra kamer dat kan worden ingericht met een modulaire ruimte, een keuken of zelfs een douche. Het biedt een plek om te ontspannen en te genieten van de tuin.

Tuinafsluiting nodig?

Tuinafsluitingen in hout zijn een prachtige en natuurlijke oplossing voor het afbakenen van uw tuin. Hout is een duurzaam en stijlvol materiaal dat weer en wind doorstaat. Houten afsluitingen bieden privacy en bescherming, terwijl ze tegelijkertijd een natuurlijke organisch geheel vormen met uw tuin.

Nagenieten op terras

Houten dekken zijn een populaire keuze voor tuinhuizen, terrassen en veranda’s. Ze zijn duurzaam, natuurlijk en geven een warme uitstraling. En dek is in elke gewenste maat bestellen. Waar het dek dagelijks ruwe omstandigheden moet ondergaan van schuivende stoelen en spelende kinderen is hout erg verdraagzaam en toon het niet snel gebruiksporen.

Lookbook

Ons advies over buitenschrijnwerk

Bij new-chapter kunt u terecht voor verschillende soorten wandbekleding. Wandpanelen zijn een populair product omdat ze ...
Wil jij een poolhouse op maat? Dan moet je met heel wat zaken rekening houden. ...
Vraag ze in maart aan en wij plaatsen ze nog voor de zomer. Dan heb je er ...
6 eenvoudige redenen die u zeker zullen overhalen om dit werk uit te voeren. ...
new chapter - Schrijnwerkers voor uw project