Gevel en wandbekleding zowel binnen als buiten

Een houten wandbekleding geeft je woning binnen of buiten een stijlvolle en moderne uitstraling. Het is duurzaam en kan op maat van jouw smaak worden samengesteld en gemaakt.

new chapter - Schrijnwerkers voor uw project

Wandbekleding binnen

Wandbekleding kan een akoestische en esthetische invulling gevel aan je interieur. Het is heel modern en warm toch combineren natuurlijke materialen heel goed met een clean design interieur.
Kies je voor een verticale of een horizontaal patroon? Een hele muur of een partiële inkleding? Wij gaan samen met jou aan de slag.

Wandbekleding buiten

Wandbekleding buiten beschermt je gevel tegen regeninslag en geven je gevel een unieke esthetische uitstraling. Dit kan in heel wat verschillende materialen. Synthetische materialen zijn strak en vaak textuurloos. Als je een eerder natuurlijke uitstraling wenst kan je kiezen voor hout in volle panelen of planken of dunnere latten die een groter patroon vormen.

Ruwbouwbekleding

Wees op tijd bij het contacteren van uw schrijnwerker in het ruwbouw proces. Voor we de detailafwerkingen starten dient er vaak voorbereidend werk gedaan te worden. Zo bereiden wij uw ruimtes ook schilderklaar voor met gyproc en plamuren. Dit spaart u meteen een partner uit tijdens de verbouwing.

dakgootbekleding

Een houten kast kan de klassieke tinnen of plastieken dakgoot mooi verbergen. Het heeft vaak een meer uitgesproken landelijke stijl maar met licht-integratie en nauwkeurig gekozen materialen kan het ook een match zijn met een strakkere architectuur. Dankzij het maatwerk kunnen we alles van spotjes, sensoren tot camera’s mooi inwerken en opbouw vermijden.

Lookbook

Ons advies over Gevel- en wandbekleding

new chapter - Schrijnwerkers voor uw project