Deuren, plinten, trappen, ... in huis kom je heel wat schrijnwerk tegen.

Houten schrijnwerk is duurzaam, makkelijk in gebruik en onderhoud en betaalbaar. Het geeft je interieur een warme en zachte afwerking.

new chapter - Schrijnwerkers voor uw project

Binnendeuren

Houten binnendeuren op maat zijn een perfecte oplossing voor elke ruimte. Zo kun je zorgen dat de deuren perfect aansluiten bij de afmetingen end e stijl van de ruimte. Hout geeft een warme en natuurlijke uitstraling. De deuren kunnen snel en eenvoudig worden geplaatst, waardoor je snel kunt genieten van een mooie nieuwe deur.

Houten trappen

Houten trappen zijn een prachtige toevoeging aan elk huis. Ze zijn duurzaam, stijlvol en kunnen aangepast worden aan de specifieke wensen van de klant. Van modern tot traditioneel, houten trappen bieden een natuurlijke uitstraling en kunnen gemakkelijk worden afgestemd op de rest van de inrichting van een huis. Bovendien zijn ze ook nog eens veilig en stevig.

Trapleuningen

Trapleuningen zijn een belangrijk onderdeel van een trap. Ze bieden steun en veiligheid tijdens het beklimmen van een trap. Er zijn veel verschillende materialen en stijlen om uit te kiezen, van hout tot staal, en ze kunnen aangepast worden aan de specifieke wensen van de klant. Een goede leuning zorgt voor een stevige grip en een mooi afgewerkt product.

Plinten

Plinten zijn een belangrijk onderdeel in de  overgang tussen de vloer en de muur en kunnen in verschillende materialen worden gemaakt, zoals hout of PVC. Duurzame plinten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die resistent zijn tegen slijtage en verkleuring, en kunnen een jarenlange levensduur hebben. Plinten zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch een aanwinst voor elk interieur.

Lookbook

Ons advies over binnenschrijnwerk

Wees op tijd bij het contacteren van je schrijnwerker tijdens nieuwbouw of renovatie. ...
new chapter - Schrijnwerkers voor uw project