Meubels op maat, geen enkel huis is exact hetzelfde

Onze thuis is een plek waar we lachen, genieten en gewoon kunnen ontspannen. Kies daarom voor kwaliteit en maak nieuwe herinneringen.

new chapter - Schrijnwerkers voor uw project

Dit kan jouw nieuwe
keuken zijn

Onze keuken moet veel kunnen verdragen. Zuren, vetten, dagelijkse gebruik en een occasioneel smijten met de deuren. Investeer dus in hoogwaardig en kwalitatief hout en degelijke scharnieren. Wij helpen je graag bij deze keuze.

 

Neem even de tijd om door de realisaties te scrollen. Je ziet al snel dat iedere keuken maatwerk is.

Thuiskomen is gezellig in de zetel ploffen

Je voelt je pas echt thuis wanneer je in de zetel kan ploffen, je kijkt even rond en ziet jouw herinneringen op je inbouwkasten en rekken staan. Afhankelijk van jouw smaak en esthetische interieur bouwen wij je meubels in de materialen die er perfect bij matchen.

 

Een echte eyecatcher voor de woonkamer voor ogen of eerder een zeer praktisch tv-meubel? Aarzel niet om het met ons te delen. Wij bouwen mee aan jouw droomhuis en maken je thuis uniek.

Efficiëntie bij je opbergruimtes

In de slaapkamer stockeer je vaak je garderobe aan winter en zomerkleren alsook reserve lakens of seizoensgebonden sportkledij. Dat zijn een hele hoop spullen waarvoor je graag op maat gemaakte inbouwkasten wil. Daarnaast wil je misschien ook een bedframe en bijhorend nachtkastje. Ideaal voor een diepe nachtrust.

Groot of klein, hier berg je alles op

Is jouw zolder een speelkamer of een opbergruimte? Met handige kasten op maat kan het allebei. Het is de kamer in je huis waar je herinneringen stockeert of zaken die je maar heel zelden nodig hebt. Met maatwerk kan je elke kamer verschillende bestemmingen geven.

 

Heb je een specifieke indeling in gedachten of eerder op zoek naar advies, aarzel dan niet om het met ons te delen.

Lookbook

Ons advies over meubels

Bij de ideale indeling van een keuken zijn alle elementen op de juiste manier opgesteld. ...
new chapter - Schrijnwerkers voor uw project