Stipt en zonder nonsens

Persoonlijk en transparant

Scherpe prijzen op maat

new chapter - Schrijnwerkers voor uw project

Poolhouses

Wil jij een poolhouse op maat? Dan moet je met heel wat zaken rekening houden.

Wil jij een poolhouse op maat? Dan moet je met heel wat zaken rekening houden. Een garden- of poolhouse is de perfecte opbergplaats naast je zwembad of in de tuin.

Goede ligging

Papierwerk

De vorm en het formaat van het bijgebouw zal afhangen van de beschikbare plaats. Wij werken jouw project op maat uit dus zullen van de beschikbare plaats optimaal gebruik maken. Maatwerk garandeert altijd het meest efficiënte en harmonische resultaat.

Afhankelijk van het type bijgebouw, de grootte en jouw woonplaats kan het zijn dat een vergunning of goedkeuring van de stad nodig is. Controleer dit zeker goed op voorhand zodat je niet verplicht kan worden om het bouwwerk te moeten afbreken. Wij zullen hierin zeker bijstaan met onze expertise en advies.

Terrein

Nutsvoorzieningen

Het terrein zal voor aanvang van de werken aan een inspectie moeten ondergaan. Het is erg belangrijk dat de ondergrond voldoende draagkrachtig is en alle materialen vlot naar de locatie kunnen worden gebracht. Dit zal sowieso samen met u bekeken worden als een van onze experten langskomt.

Heb jij er al aan gedacht dat je bijgebouw voorzien moet worden van nutsvoorzieningen? Misschien wens je wel een buitenkeuken met gashaard, verlichting voor de late uurtjes of je technische ruimte van het zwembar hierin verwerken. Dan moet gas, elektriciteit of water kunnen worden binnen getrokken vanuit de aansluitingen in het woonhuis.

Afwerkingsgraad

Een garden of poolhouse komt in vele soorten en maten. Je wil natuurlijk dat het aanleunt naar jouw smaak en stijl. Daarom kan een poolhouse uitgewerkt worden met een plat dak, hellend dak of zadeldak. Daarnaast kan je ook tal van extra opties en uitbreidingen kiezen zoals terrasoverkapping, overdekt terras, tuinberging of tuinhuis, zitruimte of lounge, carport integratie, buitenkeuken en zoveel meer.

Het is daarom erg moeilijk om op voorhand een prijs te kleven op uw project. Dit zal in samenspraak gebeuren met onze expert.

Ben je overtuigd?
Contacteer ons en wij nemen binnen de 24u contact met u op voor een afspraak.

New Chapter - Schrijnwerkers voor uw project

+32 (0) 483 66 83 72
info@new-chapter.be
Scheurhoekstraat 3
9960 Assenede