Parketvloeren, laminaat of vinyl, laten leggen en onderhouden.

De keuze voor de juiste vloerbekleding hangt af van jouw persoonlijke situatie.
Factoren als nieuwbouw of verbouwing, klassieke CV of vloerverwarming, en zoveel meer zullen de materiaalkeuze bepalen. Wij leggen en onderhouden het.

new chapter - Schrijnwerkers voor uw project

Parket

Parket voelt warm en natuurlijk aan. Het is hoog kwalitatief en komt in 100 vormen en tinten. Wij komen graag terplaatse om aan de hand van stalen jouw voorkeur houtsoort te bepalen. De technische afwerking of het zwevend of gelijmd moet worden geplaatst laat je maar aan ons over. New Chapter staat garant voor een duurzaam resultaat.

Laminaat

Laminaat hoeft niet onder te doen aan kwaliteit of keuze in het aanbod. Het is de ideale oplossing voor vloerverwarming en komt in de zelfde prijs kwaliteit als volle parketvloeren. Afhankelijk van de omstandigheden geven wij jou advies welke maten we het beste nemen om bijvoorbeeld scheurvorming te voorkomen op lange termijn. Wij geven je advies over alle do’s en dont’s.

Vinyl

Vinylvloeren bestaan uit vijf verschillende lagen. Ze zijn niet alleen waterbestendig en geluidsdempend maar ook erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt. Het is een uitstekend budget alternatief voor houtschrijnwerk.

Lookbook

Ons advies over vloerbekleding

Advies rond vloerbekleding is erg belangrijk. Er doen heel vaak mythes en onwaarheden over houten vloeren ...
new chapter - Schrijnwerkers voor uw project